Litteä Maa jälleen todistettu todeksi: Helsingistä näkyi Viron rannikko

Litteä Maa on totisinta totta, enkä voi millään lailla kiistää sen olemassaoloa.  Paluuta pallouskovaisuuteen ei ainakaan minulla ole. Todisteita litteän Maan puolesta on liikaa jotta asian voisi kieltää! Litteys on hyvinkin ilmeinen, niiden kuvien ja videopätkien kautta jotka onnistuin ottamaan Viron rannikosta,  sekä virolaisten mantereella sijaitsevista kohteista:

  • Tallinnan TV-torni
  • Tallinassa sijaitseva Eestin Energian savupiippu
  • Useita öjysäiliöitä ja muita tunnistamattomia rakennelmia

Litteän Maan verivedessä ei ollut kaarevuutta nimeksikään

Selitän tämän artikkelin loppuun upotetussa videossa,  niistä havainnoista joita olen tehnyt. Koska video on tehty englanninkieliseksi (enkä ole vielä laittanut siihen suomenkielistä käännöstä) niin annankin tässä lyhyen yhteenvedon videossa esiintyvistä kohteista, etäisyyksistä, korkeuksista, sekä paljonko kohteilla piti olla piilokorkeutta, oletetun kaarevan meriveden takia. Kaikki laskurien laskelmat ovat matemaattisesti oikeita. Kaikki laskurit jotka olen käyttänyt antavat aina saman tuloksen. Tulokset perustuvat matemaatikkojen laskelmin ja kaavoihin, eikä suinkaan minun omiin matemaattisiin oivalluksiin. Samoja laskelmia tukevat myös ammattilaisten AutoCad-sovellukset eri versioineen. Joten voidaan olla varmoja kaarevuuslaskelmien luotettavuudesta.

Yhteenveto videossa esiintyvistä litteän Maan kaukaisista kohteista:

Kuvauspaikka:  Lauttasaaren lintutorni Helsingissä
Kameran linssin korkeus:  Max 37 metriä
Kuvauskorkeuden määrittely: Lintutornin alimman kohdan korkeus on max 31 metriä meriveden yläpuolella (ehkä vain 30 m). Tornissa on 28 askelta ylätasoon, joista jokainen askel on kutakuinkin 17 cm korkea (=4,76 metriä). Ylätason kaiteen korkeus on 120 cm. Kamera oli koko ajan kaiteen päällä filmatessa. Kameran pohjasta linssin keskikohtaan on matkaa 4 cm. Kun nämä lasketaan yhteen saadaan linssin (eli ”silmän”) keskikohdan korkeudeksi 37 metriä. Laskutapa on seuraavanlainen: 31 m + 4,76 m + 1,2 m +0,04 m= 37 metriä.

Tallinnan TV-torni:

Silmän (=kameran) korkeus merivedestä: 37 metriä
Etäisyys tornille: 76,5 kilometriä
Näköalatasanteen korkeus merivedestä: 24 m + 170 m= 194 metriä
Tornin kokonaiskorkeus mastoineen: 314 metriä
Tornin kokonaiskorkeus merivedestä: 338 metriä
Pitäisi olla piilokorkeutta: 235,56 metriä

Päätelmä näkymästä: Jos elämme maapallolla niillä mitoilla jotka meille on annettu, koko näköalatasanne ja muutama kymmentä metriä lisää pitää olla kaarevuuden takana piilossa. Silti me näemme kutakuinkin koko tornin ja manteretta sen alapuolella.

Eestin Energian savupiippu:

Silmän (=kameran) korkeus merivedestä: 37 metriä
Etäisyys savupiipulle: 78,7 kilometriä
Savupiipun oma korkeus: 202,4 metriä
Savupiipun kokonaiskorkeus merivedestä: 246,4 metriä
Pitäisi olla piilokorkeutta: 254,86 metriä

Päätelmä näkymästä: Jos elämme maapallolla, niillä mitoilla jotka meille on annettu, koko savupiippu ja sen sivussa näkyvät säiliöt pitäisi olla kokonaan piilossa Maan kaarevuuden takia.

Eckerö Linen matkustajalaiva M/S Finlandia:

Tämän tiedon jouduin poistamaan jälikäteen, sekä tästä artikkelista että videosta, koska siinä oli liikaa epätarkkuuksia.

Videossa käytetyt ”maapallon” kaarevuuslaskurit:

 

Ja tässä lopuksi todiste siitä, että merivesi ei ole kaareva pitkillä matkoilla, ja siitä syystä maailman muoto ei voi olla pallomainen…

 

 

0 votes
Share

2 Kommentit

  1. Ihanan alkushokin jälkeen (harmi kun tuo huikea fiilis meni niin nopeasti ohi n. kuukaudessa vaikka varmuus jäikin!) Totuus maailman muodosta alkaa olemaan meille ”Danieleillekin” jo niin itsestään selvää (yhtä paljon kuin kotimme tasainen ruokapöytä leipäkoreineen ja hedelmineen) ettei enää edes viitsi keskittyä koko ihastuttavaan itsestäänselvyyteen vaan olemme painaneet niska limassa varsinaisen kutsumuksemme kanssa jo pari kuuta. Hyvää työtä Pete!

  2. …ja kaikki muutkin lättänät! Kiitos uurastuksestanne ja suurin KIITOS Lättänän Luojalle jolla huumorintajua riittää kun tällaisen hauskan ja jännän maailman on Maan ihmislapsille ja otuksille tehnyt! 🙂 Mahtava oli tulla esi-isiemme kotiin tässäkin mielessä aivan kuin sieltä ei koskaan olisi pois ollutkaan. Nimenomaan KOTI on päällimmäinen kokemuksemme Lättänästä totuudesta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*